BEKERU PRETI ZATVORSKA KAZNA: Bivši Novakov trener našao NAČIN da izađe iz DUGOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 11:31

BEKERU PRETI ZATVORSKA KAZNA: Bivši Novakov trener našao NAČIN da izađe iz DUGOVA!

Zanimljiva ideja.

Proslavljeni nemački teniser Boris Beker proglasio je bankrot 2017. godine i od tada se nalazi u očajnoj finansijskoj situaciji, ali je izgleda pronašao način da stane na "zdrave noge".

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi.

Sudski postupak uveliko se vodi u Londonu protiv Bekera, koji se tereti za čak 29 tačaka optužnice! Tu su, između ostalih, sakrivanje trofeja, kao i zlato sa Olimpijskih igara, po dva trofeja sa Vimbldona, Australijan opena i iz Dejvis kupa.

Beker je, navodno, skidao novac i ilegalno ga prebacivao bivšim ženama kada je bankrotirao, pa je tako sa njegovih računa nestalo 432.600 evra. U teškoj je situaciji i mediji pišu da mu čak preti zatvorska kazna!

Ipak, bivši Novakov trener smislio je način kako da se izvuče iz finansijske krize, pa je ponudio igračima virtuelni teniski kurs.

Skint Boris Becker flogs virtual tennis lessons for £39.99 in bid to raise funds 🎓 🎾 💰 #advancedplayers #tennislessons https://t.co/2PwU8ODTx4

— Sporting Excitement (@SportingExcite) October 28, 2020

- Naučite od teniske legende kako da iskoristite svoj potencijal - oglasio se Beker preko društenih mreža, uz nekoliko postavljenih snimaka.

Inače, Boris Beker ove savete naplaćuje 40 funti.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.