KORONA PRAVI VELIKE PROBLEME: Odložena tri meča Evrokupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 16:04

KORONA PRAVI VELIKE PROBLEME: Odložena tri meča Evrokupa

Radi se na pronalaženja novih termina,

Uprava Evrolige odložila je danas tri utakmice 5. kola Evrokupa zbog problema sa sastavima ekipa nastalih usled pandemije korona virusa.

Kako se navodi na sajtu Evrokupa, odložena je utakmica Nanter - Bursaspor, koja je večeras trebalo da se igra u Francuskoj. Nanter je tražio odlaganje jer nije mogao da obezbedi minimalnih osam igrača za utakmicu.

Utakmica Cedeveta Olimpije i Patrasa, koja je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se igra u sredu, odložena je jer grčki klub ne može da obezbedi osmoricu igrača, posle uvedenog karantina.

#7DAYSEuroCup Regular Season Round 5 suspended games ⚠️#RoadToGreatness

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) October 27, 2020

Takođe, u sredu se neće igrati ni meč Gran Kanarije i Trenta, pošto italijanski klub ne može da obezbedi osmoricu igrača.

Marko Nikolić večeras (18.55) s Lokomotivom udara na šampiona Evrope i u ovom trenutku najbolju fudbalsku ekipu na svetu Bajern. Čeka vrlo težak posao Moskovljane, što pokazuju i kvote - dvojka je 1,18, a kec čak 13. Kombinazzija 2&3+ nosi kvotu 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Bajern.

Prema Evroliginim posebnim pravilima u vezi sa korona virusom, svaka utakmica može da se odloži do tri puta, ako postoje raspoloživi termini za odigravanje.

Evroliga je saopštila da će raditi sa klubovima prilikom pronalaženja novih termina, a da će datumi biti naknadno objavljeni.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.