Ana Ivanović poražena u prvom kolu turnira u Madridu

Izvor: Studio B, 01.Maj.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović poražena u prvom kolu turnira u Madridu

Teniserka Srbije Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu pošto je izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sands sa 1:2 u setovima (6:0, 4:6, 4:6).

Meč je trajao jedan sat i 44 minuta. U prvom setu Ivanovićeva, koja je postavljena za 15. nosioca, odlično je igrala i za samo 16 minuta došla do vođstva od 5:0. Posle duple servis greške protivnice završila je ovaj deo igre bez izgubljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gema.

U nastavku meča, bilo je mnogo uzbudljivije. Američka teniserka je posle vođstva Ivanovićeve od 3:1, uspela da izjednači na 3:3, povede sa 4:3 i 5:3 i završi drugi set sa 6:4. Ivanovićeva je u trećem setu vodila samo na početku sa 1:0. Inicijativu je prepustila protivnici - trenutno 40. na WTA listi, koja je povela sa 3:1, zatim sa 4:2 i 5:3, i sasvim zasluženo dobila odlučujući set sa 6:4.

U narednom kolu Matek-Sandsova sastaće se s pobednicom meča između Ruskinje Nađe Petrove i Amerikanke Vanje King. Nagradni fond turnira je 3.500.000 evra.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.