Madrid: Ivanović - Matek-Sends 1:1 (4:6, 6:0)

Izvor: Blic, 01.Maj.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid: Ivanović - Matek-Sends 1:1 (4:6, 6:0)

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u 2. kolo turnira Serije 1000 u Madridu pošto je na startu eliminisana od Amerikanke Betani-Matek Sends rezultatom 2:1 (0:6, 6:4, 6:4).

Ana je fenomenalno startovala na turniru jer je za pola časa igre sa 6:0 deklasirala Matek-Sends. Iako nije blistala sa prvim servisom (59 odsto), Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odlično igrala posle drugog, a ostvarila je i tri brejka.



U drugom setu je ponovo prikazala lice koje njeni navijači ne vole. Počela je da greši, da se nervira i pad u njenoj igri bio je neminovan.

Matek-Sends je vodila kroz ceo set i na kraju je zasluženo poentirala za 1:1.

Umesto da pronađe način da ponovi igru iz prvog seta, Anu kao da je uzdrmao drugi koji je izgubila te je dozvolila Amerikanki da se rastrči i počne da stiže i najteže loptice.

Matek-Sends je lako povela sa 3:1, da bi potom obe teniserke čuvale servis do 5:3. Ana je u devetom gemu spasila jednu meč loptu, a potom i gem, ali je u narednom na servis američke igračice slabo uzvraćala i na kraju je i poražena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović eliminisana na startu Madrida!

Izvor: Blic, 01.Maj.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u 2. kolo turnira Serije 1000 u Madridu pošto je na startu eliminisana od Amerikanke Betani-Matek Sends rezultatom 2:1 (0:6, 6:4, 6:4)...Ana je fenomenalno startovala na turniru jer je za pola časa igre sa 6:0 deklasirala Matek-Sends. Iako nije...

Nastavak na Blic...

Ivanović ispala u prvom kolu turnira u Madridu

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Maj.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasirala u drugo kolo turnira u Madridu, pošto je danas na startu takmičenja izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sends sa 2:1 u setovima 0:6, 6:4, 6:4. Ivanović je ubedljivom igrom u prvom setu najavila povratak

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ana ispala u 1. kolu Madrida

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasirala u drugo kolo turnira u Madridu, pošto je danas na startu takmičenja izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sends sa 2:1 u setovima - 0:6, 6:4, 6:4...Ivanović je ubedljivom igrom u prvom setu najavila povratak u sjajnu formu, ne dozvilivši rivalki...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ana poklekla u Madridu

Izvor: RTS, 01.Maj.2011

Ana odli;no krenula osvojila set sa nulom i onda stala. Teniserka Srbije Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu pošto je izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sands sa 1:2 u setovima (6:0, 4:6, 4:6). Meč je trajao jedan sat i 44 minuta. ..U prvom setu Ivanovićeva, koja...

Nastavak na RTS...

Madrid: Ana Ivanović poražena u prvom kolu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2011

MADRID - Teniserka Srbije Ana Ivanović nije danas uspjela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu pošto je izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sands sa 1:2 u setovima (6:0, 4:6, 4:6).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Madrid: Prošle Jelena i Bojana, Ana ispala

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2011

Bojana Jovanovski i Jelena Janković su prošle u 2. kolo Mastersa u Madridu, dok je Ana Ivanović nenadano eliminisana na samom startu.

Nastavak na Radio 021...

Poraz Ane Ivanović u prvom kolu Madrida

Izvor: Glas javnosti, 02.Maj.2011, 07:06

MADRID - Teniserka Srbije Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu pošto je izgubila od Amerikanke Betani Matek-Sands sa 1:2 u setovima (6:0, 4:6, 4:6). Meč je trajao jedan sat i 44 minuta...U prvom setu Ivanovićeva, koja je postavljena za 15. nosioca, odlično je igrala...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.