ATP Majami: Conga prejak za Troickog

Izvor: NaDlanu.com, 23.Mar.2013, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Majami: Conga prejak za Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je večeras u drugom kolu masters turnira u Majamiju od Francuza Žoa Vilfreda Conge sa 7:6, 6:3.

Viktor Troicki je šansu za dobar rezultat propustio u prvom setu, dok je u nastavku meča francuski teniser u potpunosti diktirao ritam i tempo. Conga je postavljen za šestog nosioca na turniru, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a u trećem kolu igraće protiv pobednika meča Jarko Nieminen (Finska) - Martin Kližan (Slovačka). ATP turnir u Majamiju igra se za ukupni nagradni fond od 4.169.000 dolara, a pobedniku će pripasti ček na 720.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.