Conga zaustavio Troickog

Izvor: Politika, 23.Mar.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga zaustavio Troickog

MAJAMI –Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je večeras u drugom kolu masters turnira u Majamiju od Francuza Žoa Vilfreda Conge sa 7:6, 6:3.

Troicki je šansu za dobar rezultat propustio u prvom setu, dok je u nastavku meča francuski teniser u potpunosti diktirao ritam i tempo.

Conga je postavljen za šestog nosioca na turniru, a u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kolu igraće protiv pobednika meča Jarko Nieminen (Finska) - Martin Kližan (Slovačka).

ATP turnir u Majamiju igra se za ukupni nagradni fond od 4.169.000 dolara, a pobedniku će pripasti ček na 720.000 dolara.

Tanjug

objavljeno: 23.03.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Conga bolji od Troickog

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2013

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je večeras u drugom kolu masters turnira u Majamiju od Francuza Žoa Vilfreda Conge sa 7:6, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Conga prejak za Troickog

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Mar.2013

Viktor Troicki izgubio je u drugom kolu masters turnira u Majamiju od Francuza Žoa Vilfreda Conge sa 7:6, 6:3.. (FOTO: AP). Troicki je šansu za dobar rezultat propustio u prvom setu, dok je u nastavku meča francuski teniser u potpunosti diktirao ritam i tempo.. Conga je postavljen za šestog nosioca...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.