Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 02:31

Vujošević razočaran Jokićem: „Čovek mora da ima nešto romantičarsko u sebi“

Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 25.07.2023.

16:15

Izvor: Sportske.net


Najbolji košarkaš sveta neće igrati na Mundobasketu. 
Nikola Jokić će propustiti Svetsko prvenstvo, a pravog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << razloga i nema. 
Tim povodom govorio je i Duško Vujošević u emisiji „Probudi se“ na Nova TV, nekadašnji selektor nacionalnog tima 2003. godine kada je veliki broj igrača takođe otkazao učešće.
Šta misli o Jokiću?
„Kada se dan pre saopštavanja spiska po raznim sajtovima pojavljivalo ko neće da se odazove, mislim da je to bio poslednji pokušaj da se Jokić, Micić i Kalinić preokrenu i igraju za reprezentaciju. Svako ko bi na silu došao tu da nas časti prisustvom, pa i Jokić… Njegovi uspesi su me naterali da ustanem i gledam NBA utakmicu. Navijao sam za njega svim srcem, negde sam stekao simpatiju prema njemu. Familijaran je čovek, voli životinje, međutim ne mogu da shvatim nešto. Čovek ima obavezu prema zemlji i prema otadžbini gde je rođen. Makar njegov put bio krajnje neobičan, ali uspeh i obavezuje, slava je teška 
Manje je vezan za reprezentaciju jer ona u njegovim ranijim godinama nije bila u njegovom životu, cela zemlja se “uspalila” zbog njegovog uspeha koji je ostvario tamo. Promenila su se vremena, igrači se eksploatišu velikim brojem utakmica, ali nema izgovora, pogotovo za najboljeg. Kada se najbolji ne pojavi, ne znam koliko bi drugi imali obraza da se ne pojave.
Setimo se Novaka kad je igrao na Olimpijskim igrama i dubl, “spržio” je sam sebe. Čovek mora da ima nešto romantičarsko u sebi. Kalinić me je malo začudio, ali najveću zamerku stavljam J

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Kraj za Olgu na startu turnira u Lozani

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023

Home Tenis Kraj za Olgu na startu turnira u Lozani . Autor: Mladen Heleta . . ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.