Užas u Buenos Ajresu! Argentina jedva do boda protiv Venecuele, Mundijal ozbiljno visi… (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Buenos Ajresu! Argentina jedva do boda protiv Venecuele, Mundijal ozbiljno visi… (VIDEO)

Selekcija Horhea Sampaolija stvorila je gotovo dvocifren broj stopostotnih šansi, samo u prvih 20 minuta imala ih je baš pet, ali na početku drugog poluvremena primila gol i sve se krenulo naopako

Ni većeg tima – ni lošijih rezultata. Argentina nije iskoristila veliku šansu na Munomentalu u Buenos Ajresu protiv poslednjeplasarane Venecuele, pa samo dva kola pre kraja kvalifikacija zauzimaju peto mesto na tabeli, koja u ovom trenutku garantuje samo plasman u baraž za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji – 1:1 (0:0).

Ali prosto je neverovatan način na koji Gaučosi ostaju bez bodova. Selekcija Horhea Sampaolija stvorila je gotovo dvocifren broj stopostotnih šansi, samo u prvih 20 minuta imala ih je baš pet, ali lopta prosto nije htela u gol Vilkera Farinjeza. Napadački uragan Ikardi, Dibala, Mesi, Di Marija pretio je iz svih oružja, a posebno napadač Intera, kome su lopte stizale sa svih strana, ali je sve uspeo da promaši.

Kada se balon izduvao, Argentinci su na početku drugog poluvremena ostali bez koncentracije i svežine, što je iskoristio napadač Kasimpaše Džon Muriljo i na sjajan način iskoristio kontranapad svog tima. Gaučosi su ubrzo uspeli da izjednače zahvaljujući golu Rolfa Feltšera, posle čega su usledili novi ataci, ali oni nisu bili ni približno opasni kao oni u uvodnim trenucima utakmice.

Sampaoli je imao peh da mu se već u 25. minutu povredio Di Marija, dok je u nastavku utakmice napravio pomalo neshvatljivu reakciju i umesto Dibale na teren poslao Benedeta, koji se nije snašao. Ništa konkretno nije donela ni zamena Pastore Ikardi, iako je golgerer Nerazura bio potpuno deprimiran neverovatnim promašajima.



Još jedan loš rezultat iskoristio je Peru pobedom u Ekvadoru (2:1), pa je na šesto mesto pao očajni čile zahvaljujući porazu od Bolivije (0:1). Sigurno ka Mundijalu gazi Urugvaj, koji je slavio u Paragvaju sa 2:1.

Brazil je još ranije obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo, ali je Kolumbiji u Barankilji dozvolio da osvoji samo jedan bod (1:1). Gosti su poveli golom Vilijana u samoj završnici prvog poluvremena, dok je izjenačenje postavio Radamel Falkao na startu drugog dela igre.

KVALIFIKACIJE ZA SP (JUŽNA AMERIKA) - 16. KOLO

Utorak:

Bolivija - Čile 1:0 (0:0)

/Arse 59pen/

Kolumbija - Brazil 1:1 (0:1)

/Falkao 56 - Vilijan 45+2/

Ekvador - Peru 1:2 (0:0)

/Valensija 80pen - Flores 73, Hurtado 76/

Sreda:

Argentina - Venecuela 1:1 (0:0)

/Feltšer 54ag - Muriljo 50/

Paragvaj - Urugvaj 1:2 (0:0)

/Romero 88 - Valverde 76, Gomez 80ag/

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA SP: Argentini ‘visi’ plasman u Rusiju!

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2017

Odigrani su i mečevi južnoameričkog dela kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a iznenađenje večeri priredila je Venecuela remiziravši sa Argentinom.. . Argentina je na deset od 16 mečeva odigrala nerešeno, zauzima peto mesto i, ukoliko nastavi ovako, naredna smotra najboljih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.