Strahan: Mandžukić je kao Mesi, niko ne zna kako da ga zaustavi

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahan: Mandžukić je kao Mesi, niko ne zna kako da ga zaustavi

Selektor Škotske Gordon Strahan uporedio je napadača Hrvatske Marija Mandžukića sa Lionelom Mesijem, rekavši da svi znaju kako on igra, ali da niko ne može da ga zaustavi. "Kockasti" će u Zagrebu ugostiti Škote u petak od 20:15 u okviru grupe A kvalifikacija za Mondijal u Brazilu.

Iako je njegova selekcija prva matematički izgubila šanse da se nađe u Brazilu, Strahan je bio vrlo raspoložen, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je hvalio jednu od glavnih uzdanica Igora Štimca.

"Mandžukić? On je kao Mesi. Protivnički igrači i svi mi sa strane vidimo šta će da uradi, ali ga je nemoguće sprečiti da svoje zamisli sprovede u delo", smatra Strahan.

On veruje da njegovi puleni mogu do pozitivnog rezultata na Maksimiru.

"Biće teško, Hrvatska je mnogo kvalitetnija i četvrta je na listi FIFA. Ne bojim se visokog poraza, o tome ću brinuti posle utakmice, ako do toga dođe. Daćemo sve od sebe. Što duže čuvamo loptu, manje su šanse da oni igraju dobro", istakao je Strahan, a prenose hrvatski mediji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Strahan: Mandžukić je kao Mesi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2013

ZAGREB - Selektor Škotske Gordon Strahan uporedio je danas napadača Hrvatske Marija Mandžukića sa Lionelom Mesijem, rekavši da svi znaju kako on igra, ali da niko ne može da ga zaustavi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.