Sinančević u finalnoj borbi na Svetskom prvenstvu

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinančević u finalnoj borbi na Svetskom prvenstvu

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Armin Sinančević takmiči se u finalnoj seriji na Svetskom prvenstvu u Dohi.
Srpski atletičar se u finale plasirao bacivši u kvalifikacijama kuglu 21,51 metara u A kvalifikaciomoj grupi.

Dvadesettrogodišnji takmičar Poleta iz Prijepolja je ovim bacanjem u kvalifikacijama nadmašio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lični rekord za 77 centimetara i upisao na treće mesto tablica svih vremena u Srbiji, ispred njena je Asmir Kolašinac sa sedam centimetara dižim hicem i naš državni rekorder Dragan Perić sa 21.77 metrom.
Važnije od ovih fantastičnih rezultata je to što je ovim bacanjem Sinančević ispunio normu za Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine.
Finalna serija u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Dohi počelo je u 19.05, a pred Arminom Sinančevićem je velika šansa za osvajanje medalja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.