Igraće za Vels, pa izlazi pred sudiju zbog vožnje u pijanom stanju

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraće za Vels, pa izlazi pred sudiju zbog vožnje u pijanom stanju

Selektor reprezentacije Velsa, slavni Rajan Gigs, izazvao je buru na Ostrvu odlukom da u tim za predstojeće mečeve kvalifikacija za EURO 2020, uvrsti i Toma Lorensa. Igrač Derbi Kauntija je nedavno pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen kapiten “ovnova” Ričard Kioh za koga je sezona već završena. Lorens i njegov saigrač Mejson Benet koji je vozio drugi automobil su uhapšeni i posle trežnjenja pušteni, ali ih očekuje suđenje, zakazano za 15. oktobar.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << meču Druids – Bala Taun, naša kladionica nudi kvotu 3.60 za igru 2-2.
Gigs, igračka ikona Mančester junajteda, a sada trener početnik, pokušao je da opravda svoju odluku.
Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i znam da su mišljenja podeljena. Bilo bi kritika i da nisam pozvao Lorensa. Razgovarao sam i sa Tomom. Razočaran je onim što je učinio i zna da je pogrešio. Izabrao sam ga iz fudbalskih razloga. Ja sam fudbalski menadžer i posao mi je da biram fudbalere – rekao je Gigs i dodao da je o svemu pričao i sa Holanđaninom Filipom Kokuom, trenerom Derbija.
U sledećem “prozoru”, Vels gostuje Slovačkoj u Trnavi 10. oktobra, a tri dana kasnije dočekaće Hrvate u Kardifu. Samo dva dana posle tog meča, Lorens mora da se pojavi pred sudom.

The post Igraće za Vels, pa izlazi pred sudiju zbog vožnje u pijanom stanju appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vršnjačko nasilje u Francuskoj, dečaci pretukli saigrača!

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Godinama se već u Srbiji vodi kampanja za suzbijanje vršnjačkog nasilja. Sa tim problemom, suočili su se u Bordou. Trojica fudbalera ovog kluba, svi 16-godišnjaci, uhapšeni su jer su u klupskim prostorijama pretukli saigrača!. Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.