Vršnjačko nasilje u Francuskoj, dečaci pretukli saigrača!

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršnjačko nasilje u Francuskoj, dečaci pretukli saigrača!

Godinama se već u Srbiji vodi kampanja za suzbijanje vršnjačkog nasilja. Sa tim problemom, suočili su se u Bordou. Trojica fudbalera ovog kluba, svi 16-godišnjaci, uhapšeni su jer su u klupskim prostorijama pretukli saigrača!
Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu 1X.
Maltretiranje je, prema informacijama iz Francuske, počelo za vreme utakmice ekipa do 17 godina starosti između Bordoa i Nanta. Svađa je prerasla u fizički obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koji je završen teškim povredama. Dečak koji je bio žrtva je zadržan u bolnici.
Bordo je vrlo brzo reagovao i suspendovao trojicu napadača koji su posle ispitivanja u policiji pušteni na slobodu, ali ih očekuje pojavljivanje pred sudom.
– Igrači su suspendovani dok ne sprovedemo internu istragu i jasno identifikujemo one koji su igrali veliku ulogu u ovom incidentu – saopštio je francuski klub.


The post Vršnjačko nasilje u Francuskoj, dečaci pretukli saigrača! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Doha videla novi svetski rekord

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Na Svetskom atletskom šampionatu u Dohi, pao je prvi svetski rekord u pojedinačnoj konkurenciji. Amerikanka Dalila Muhamad je osvojila zlatnu medalju u disciplini 400 metara s preponama novim najboljim rezultatom u istoriji atletike – 52.16. To je za četiri stotinke biolje vreme od prethodnog rekorda...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.