Doha videla novi svetski rekord

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doha videla novi svetski rekord

Na Svetskom atletskom šampionatu u Dohi, pao je prvi svetski rekord u pojedinačnoj konkurenciji. Amerikanka Dalila Muhamad je osvojila zlatnu medalju u disciplini 400 metara s preponama novim najboljim rezultatom u istoriji atletike – 52.16. To je za četiri stotinke biolje vreme od prethodnog rekorda koji je takođe bio u njenom vlasništvu.
Na meču Liverpul – Lester, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 1&GG.
Drugo mesto osvojila je takođe Amerikanka, Sidni Meklaflin >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << (52.23). Bronzana je bila Jamajčanka Rašel Klejton (53.47).
Ovo je drugi svetski rekord na takmičenju u Dohi, ali prvi u olimpijskoj disciplini. Prvi je postavila američka muško-ženska štafeta 4 puta 400 metara.


The post Doha videla novi svetski rekord appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Novi svetski rekord Dalile Muhamed na 400 metara sa preponama

Izvor: Beta, 04.Okt.2019

Američka atletičarka Dalila Muhamed osvojila je večeras zlatnu medalju u trci na 400 metara sa preponama na Svetskom prvenstvu u Dohi i popravila sopstveni svetski rekord.Muhamed je ostvarila rezultat od 52,16 sekunde. Ona je drugi put u poslednja tri meseca oborila svetski rekord.Srebrnu medalju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.