Salah dobio duplo veću ponudu, još samo potpis!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah dobio duplo veću ponudu, još samo potpis!

Egipćanin zasluženo u centru pažnje posle sezone iz snova.

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah potpisaće novi ugovor sa klubom sa Enfilda!

Danas je sa ostrva stigla informacija da će Salah potpisati novi, znatno unosniji ugovor sa Liverpulom.

Liverpul je spreman da ponudi Salahu čak 185.000 funti nedeljno, što je duplo više od sadašnjih 90.000 koliko zarađuje po trenutnom ugovoru.

Engleski mediji navode da će Salah novi ugovor potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kraju sezone, pre odlaska na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Salah je u Liverpul stigao prošlog leta za 40 miliona evra iz Rome, što je verovatno najbolja kupovina u poslednjih desetak godina.

Podsetimo, Real Madrid je zainteresovan za Salaha, Florentino Perez je spremio mega ponudu, ali nijednu zvaničnu.

Po svemu sudeći, ako Salah sada dobije duplo bolji ugovor, navijači će moći da odahnu, jer to znači da nema nameru da ode sa Enfilda.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Firmino u Liverpulu do 2023.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2018

Brazilski fudbaler Roberto Firmino produžio je danas ugovor sa Liverpulom do 2023. godine, potvrđeno je na sajtu engleskog kluba...Kako se navodi, brazilski napadač, kojem je dosadašnji ugovor isticao na leto 2020, će prema novom zarađivati više od 200.000 evra nedeljno...Firmino je u Liverpul...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.