Šta god da bude sa Fulamom, Mitru ne gine Premijer liga! Oni su već spremili ponudu!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta god da bude sa Fulamom, Mitru ne gine Premijer liga! Oni su već spremili ponudu!

Trka za srpskog napadača već je počela, šta će tek biti posle Mundijala?

Aleksandar Mitrović ovog proleća blista u dresu Fulama, gde igra kao pozajmljen fudbaler Njukasla i već je stigao do brojke od 12 postignutih golova u ekipi koja se bori za plasman u Premijer ligu, pa je za očekivati je da do kraja sezone svoj golgeterski učinak i dodatno uveća.

Bez obzira na sve to, Njukasl će ga najverovatnije prodati na leto, a prema informacijama sa Ostrva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << određena je i cena od 20 miliona funti koliko u Njukaslu traže za njegov transfer.

Pisali smo već da  bi Fulam mogao da bude favorit za Mitrovićev otkup na leto, pod uslovom da se plasiraju u Premijer ligu.

Ali, šta ako u tome ne uspeju?

Mitrović sigurno neće i sledeću sezonu provesti u Čempionšipu, samo je pitanje da li će se vratiti u Premijer ligu ili će napustiti Englesku posle tri godine.

Kako sada stvari stoje, bez obzira na rasplet sa Fulamom, popularni Mitar će dobiti novu priliku za dokazivanje u Premijer ligi. Ako ne u Nukaslu, onda bi to moglo da bude u dresu - Vulverhemptona!

Naime, prema današnjim informacijama britanskih medija, Vulvsi, koji su poodavno obezbedili prvo mesto u Čempionšipu i već se plasirali u elitno društvo, spremni su da odgovore na zahteve Njukasla i eventualno isplate tih pomenutih 20 miliona evra.

Ali, imaće i dodatnu konkurenciju, jer su osim Fulama, u igri i Kristal Palas, Vest Hem, Barnli...

Bilo kako bilo, Mitrović će imati veliki izbor i iz dana u dan su sve veće šanse da ga sledeće sezone ponovo gledamo u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Salah dobio duplo veću ponudu, još samo potpis!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2018, 13:39

Egipćanin zasluženo u centru pažnje posle sezone iz snova...Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah potpisaće novi ugovor sa klubom sa Enfilda!..Danas je sa ostrva stigla informacija da će Salah potpisati novi, znatno unosniji ugovor sa Liverpulom...Liverpul je spreman da ponudi Salahu čak 185.000...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.