SAD bez Lebrona, Entonija, Pola i Hauarda na Mundobasket, Amerikanci ipak prejaki

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD bez Lebrona, Entonija, Pola i Hauarda na Mundobasket, Amerikanci ipak prejaki

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, koja važi za prvog favorita na Svetskom prvenstvu, doputovaće u Španiju bez Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Krisa Pola I Dvajta Hauarda.

Selektor SAD Majk Krževski objavio je spisak od 19 košarkaša koji će braniti boje "jenkija" na Mundobasketu, a u odnosu na prvobitni sastav nema Džejmsa, Entonija, Pola i Hauarda.

Iako je su to sve planetarne zvezde proverenog kvaliteta u sastavu Sjedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Američkih Država nalaze se Blejk Grifin, Kevin Durant i Derek Rouz od kojeg se očekuje da se skroz oporavi do početka prvenstva sveta i da sve od sebe.

Spisak putnika SAD za Mundobasket:

Bredli Bil (Vašington), Demarkus Kazins (Sakramento), Stefon Kari (Golden Stejt), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Demar Derozan (Toronto), Andre Dramond (Detroit), Kevin Durant (Oklahoma), Kenet Farid (Denver), Pol Džordž (Indijana), Blejk Grifin (Los Anđeles Klipers), Džejms Harden (Hjuston), Gordon Hejvord (Juta), Kajri Irving (Klivlend), Kajl Korver (Atlanta), Demijan Lilard (Portland), Kevin Lav (Minesota), Čendler Parsons (Dalas), Derek Rouz (Čikago) i Klej Tompson (Golden Stejt).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD bez Lebrona, Entonija, Pola i Hauarda na Mundobasketu, Amerikanci ipak prejaki

Izvor: Blic, 14.Jul.2014

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, koja važi za prvog favorita na Svetskom prvenstvu, doputovaće u Španiju bez Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Krisa Pola I Dvajta Hauarda...Selektor SAD Majk Krževski objavio je spisak od 19 košarkaša koji će braniti boje "jenkija"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.