Petković otkrio rivala Srbije: Tu je i špic Dinama

Izvor: Mondo, 04.Jun.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković otkrio rivala Srbije: Tu je i špic Dinama

Švajcarci su saopštili imena svih igrača koji će učestvovati na Svetskom prvenstvu.

Foto: MN Press

Poslednji rok za prijavu konačnih mundijalskih spiskova reprezentacija (od 23 imena) ističe ovog ponedeljka i otkriva odgovore na mnoga pitanja.

Tokom dana je nekoliko selekcija saopštilo konačnu listu imena fudbalera za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Svetsko prvenstvo, a jedan od aktivnih selektora bio je i Zlatko Dalić, šef struke reprezentacije Hrvatske, koji je odredio ime prekobrojnog za put u Rusiju.

Na spisku imena "Vatrenih" je i golman Dinamo Zagreba Dominik Livaković, koji neće biti jedini član hrvatskog prvaka koji će učestvovati na najvećem sportskom takmičenju.

Na put u Rusiju će i napadač Mario Gavranović, koji igra za reprezentaciju Švajcarske i konkurisaće za mesto u ofanzivi drugog rivala Srbije u grupnoj fazi. Naravno, podrazumeva se da na spisku Vladimira Petkovića pišu i imena najvećih zvezda, kao što su Đerdan Šaćiri, Granit Džaka, Admir Mehmedi, Haris Seferović...

Diese 23 Spieler wurden von Nationaltrainer Vladimir Petkovic ins endgültige Kader für den @FIFAWorldCup berufen.#HoppSchwiiz#HopSuisse#ForzaSvizzera#HopSvizra ⚽️✌️#roadtorussiapic.twitter.com/07msySiqEu

— nationalteams_SFVASF (@SFV_ASF) 04. јун 2018.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.