PREDSEDNIK SAVEZA POLJUBIO FUDBALERKU U USTA Izvinio se posle ceremonije: Moram da prizam... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 19:43

PREDSEDNIK SAVEZA POLJUBIO FUDBALERKU U USTA Izvinio se posle ceremonije: "Moram da prizam..." (VIDEO)

Zaneo se.

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales izvinio se jer je zagrlio i poljubio u usta fudbalerku Dženi Ermoso na pobedničkom postolju tokom dodele medalja posle pobede reprezentativki Španije u finalu Svetskog prvenstva.

Španija je u nedelju u finalu Svetskog prvenstva u Australiji i na Novom Zelandu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedila Englesku sa 1:0 i prvi put u istoriji osvojila titulu svetskog šampiona u ženskoj konkurenciji.

Uz brojne fudbalske zvaničnike i članove španske kraljevske porodice Rubijales je pozdravio fudbalerke na pobedničkom postolju. On je u prisustvu 16-godišnje princeze Sofije, uhvatio za lice i poljubio u usta reprezentativku Španije Dženi Ermoso. Posle toga zagrlio je još neke fudbalerke, ali i kraljicu Letisiju.

- Moram da priznam da sam potpuno pogrešio. To je bilo bez zle namere, u trenutku velikog uzbuđenja. U trenutku smo to videli kao prirodno, ali se izvana stvorila pometnja. Moram da se izvinim, izvučem pouke iz ovoga i da shvatim da morate biti mnogo oprezniji kada ste predsednik - rekao je Rubijales, preneli su španski mediji.

#RubialesOut #Rubialesdimision

He has to go, this is absolutely disgusting. Feel so sorry for Jenni Hermoso #Esp

pic.twitter.com/MtTgEeioWa

— 🤌🏿 Imani W: That Good Craic (@imanilfc) August 20, 2023

Ermoso je posle svečane ceremonije tokom proslave titule u svlačionici rekla saigračicama da joj se potez Rubijalesa nije dopao.

U saopštenju Fudbalskog saveza Španije, Ermoso je navela da je to bio zajednički spontani gest zbog radosti osvajanja titule i da je ponašanje Rubijalesa prema njoj i svima ostalima bilo odlično.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik španske fudbalske federacije se izvinio zbog neželjenog poljupca

Izvor: VOA, 21.Avg.2023

Predsednik španske fudbalske federacije Luis Rubiales izvinio se u ponedeljak zato što je, bez njene želje, poljubio u usta fubalerku Dženi Hermoso tokom proslave pobede reprezentacije Španije nad Engleskom u finalnoj utakmici Svetskog prvenstva za žene, što je izazvalo ogorčenje i kritike u...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.