Neuspeh ako ne osvojimo SP

Izvor: B92, 28.Maj.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neuspeh ako ne osvojimo SP"

Fudbaler madridskog Reala i reprezentativac Argentine Anhel Di Marija rekao je da će "gaučosi" napraviti uspeh samo ako osvoje Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Argentina je poslednji put prvak sveta bila 1986. u Meksiku, a poslednja dva najveća takmičenja završila je u četvrfinalu.

"Ukoliko ne osvojimo Svetsko prvenstvo to će biti veliki neuspeh. Ceo svet zna da je to realnost reprezentacije Argentine."
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Do cilja nas očekuje sedam teških utakmica i moramo da damo sve od sebe kako bi smo ostvarili svoj san. Ako treba poginućemo na terenu da bi postali šampioni sveta", rekao je Di Marija za argentinski radio La Red.

Di Marija bi osvajanjem "boginje" spojio dva najveća trofeja u jednoj godini jer je sa madridskim Realom osvojio Ligu šampiona. Argentina će na SP igrati u grupi F sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.