Di Marija: Uspeh je samo titula prvaka sveta

Izvor: Press, 28.Maj.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Uspeh je samo titula prvaka sveta

Argentina je poslednji put prvak sveta bila 1986. u Meksiku, a poslednja dva najveća takmičenja završila je u četvrfinalu.
"Ukoliko ne osvojimo Svetsko prvenstvo to će biti veliki neuspeh. Ceo svet zna da je to realnost reprezentacije Argentine. Do cilja nas očekuje sedam teških utakmica i moramo da damo sve od sebe kako bi smo ostvarili svoj san. Ako treba poginućemo na terenu da bi postali šampioni sveta", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Di Marija za argentinski radio La Red.
Di Marija bi osvajanjem "boginje" spojio dva najveća trofeja u jednoj godini jer je sa madridskim Realom osvojio Ligu šampiona.
Argentina će na SP igrati u grupi F sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.