Di Marija: Sve osim osvajanja Svetskog prvenstva je neuspeh

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Maj.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Sve osim osvajanja Svetskog prvenstva je neuspeh

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija rekao je da je sve osim osvajanja Svetskog prvenstva biti neuspeh njegove reprezentacije u Brazilu.
(FOTO: AP)
Ako ne osvojimo Svetsko prvenstvo to će biti neuspeh. To je realnost. Ceo svet zna da je to neuspeh. Očekuje nas sedam teških utakmica. Moraćemo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili svoj san. Moraćemo da budemo spremni i da umremo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na terenu kako bismo postali šampioni sveta – rekao je fudbaler Reala za argentinske medije.
Reprezentacija Argentine je na poslednja dva šampionata sveta eliminisana u četvrtfinalu. Argentina će na Mundijalu u Brazilu igrati u Grupi F sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Di Marija: Sve osim titule neuspeh

Izvor: B92, 28.Maj.2014

Argentinski fudbaler Anhel di Marija rekao je da je sve osim osvajanja Svetskog prvenstva biti neuspeh njegove reprezentacije u Brazilu..."Gaučosi" su na poslednja dva šampionata sveta eliminisani u četvrtfinalu...Argentina će na Mundijalu u Brazilu igrati u Grupi F sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom...

Nastavak na B92...

Di Marija: Sve osim trofeja - neuspeh!

Izvor: RTS, 28.Maj.2014

Anhel di Marija smatra da je svaki rezultat osim osvajanja Svetskog prvenstva neuspeh za Argentinu."Moraćemo da budemo spremni i da 'umremo' na terenu kako bismo postali šampioni sveta", rekao fudbaler Reala...Argentinski fudbaler Anhel di Marija rekao je da je sve osim osvajanja Svetskog prvenstva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.