Sreda, 28.05.2014.

15:41

"Neuspeh ako ne osvojimo SP"

Fudbaler madridskog Reala i reprezentativac Argentine Anhel Di Marija rekao je da će "gaučosi" napraviti uspeh samo ako osvoje Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: MN

Default images

Argentina je poslednji put prvak sveta bila 1986. u Meksiku, a poslednja dva najveća takmičenja završila je u četvrfinalu.

"Ukoliko ne osvojimo Svetsko prvenstvo to će biti veliki neuspeh. Ceo svet zna da je to realnost reprezentacije Argentine."

"Do cilja nas očekuje sedam teških utakmica i moramo da damo sve od sebe kako bi smo ostvarili svoj san. Ako treba poginućemo na terenu da bi postali šampioni sveta", rekao je Di Marija za argentinski radio La Red.

Di Marija bi osvajanjem "boginje" spojio dva najveća trofeja u jednoj godini jer je sa madridskim Realom osvojio Ligu šampiona. Argentina će na SP igrati u grupi F sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: