Nejsmitu preti tri meseca suspenzije zbog udaranja Mijailovića

Izvor: Blic, 25.Sep.2012, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejsmitu preti tri meseca suspenzije zbog udaranja Mijailovića

Reprezentacija Škotske mogla bi da ostane sledeće tri utakmice bez Stivena Nejsmita pošto je FIFA započela disciplinski postupak protiv fudbalera Evertona zbog udaranja Srđana Mijailovića bez lopte na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Meč između Škotske i Srbije završen je rezultatom 0:0, a ko zna šta bi bilo da su sudije videle incident u kojem je Nejsmit na polovini igrališta laktom udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mijailovića.

Ipak, fudbaler sredine terena neće proći nekažnjen pošto je FIFA zvanično pokrenula postupak posle kojeg će se znati dužina kazne za škotskog reprezentativca.

Pored suspenzije od tri utakmice u kojoj bi propustio mečeve sa Velsom, Belgijom i prijateljski susret sa Luksemburgom, Nejsmita očekuje i kazna do 32.900 funti.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejsmitu tri meča suspenzije zbog lakta Mijailoviću?

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Sep.2012

Kada sudija ne vidi, tu su kamere. Jonas Erikson, švedski arbitar meča Škotska – Srbija u okviru kvalifikacija za SP 2014. nije video kada je Stiven Nejsmit laktom udario u lice Srđana Mijailovića, ali postoji video zapis.. Kako prenosi britanski “Gardijan”, FIFA je na osnovu toga pokrenula...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Nejsmit pod istragom zbog laktanja Mićka

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2012

Fudbaler Škotske Stiven Nejsmit nalazi se pod istragom FIFA zbog udaranja laktom bez lopte srpskog fudbalera Srđana Mijailovića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.