Mesi sa GOAT natpisom, Ronaldo sa modricom – devet golova u spektaklu VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2023, 21:16

Mesi sa GOAT natpisom, Ronaldo sa modricom – devet golova u spektaklu VIDEO

U Rijadu smo videli spektakl o kome je pričao ceo svet, pošto su se, možda i poslednji put ikada, na istom terenu našli Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Prijateljski susret odigrali su Pari Sen Žermen i Rijad starsi, odnosno, najbolji igrači Al Nasra i Al Hilala, ali su zapravo prave zvezde na terenu bili učesnici takozvane GOAT trke.

Na kraju, pobeda francuskog tima rezultatom 5:4 (2:2), ali su čak i Nejmar i Kilijan Mbape bili u drugom planu pored gorepomenutih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ikona fudbala.

Kada smo kod GOAT trke, prethodno Svetsko prvenstvo u Kataru ju je možda završilo jer je Mesi osvojio sve što se ikada moglo osvojiti, a ove večeri je "gurnuo" prst u oko svom rivalu, ali i velikom prijatelju.

Oko leve ruke je nosio natpis na kojoj je pisalo GOAT, što je jasna poruka svima, pa i Ronaldu.

I već u trećem minutu je Argentinac postigao vodeći gol za PSŽ posle lepe asistencije Nejmara.

Ronaldo je odgovorio Mesiju sa dva gola.

Najpre iz penala posle prekršaja nad njim od strane Kejlora Navasa.

Zaradio je čvorugu ispod levog oka, ali je rutinski postigao gol sa 11 metara i stadionom se prolomilo čuveno "Suiiiiii".

Potom i golom posle pogođene stative u nadoknadi vremena.

Između je Markinjoš dao gol za PSŽ, Bernat dobio crveni karton, a Nejmar promašio penal, pa je na poluvremenu rezultat bio 2:2.

Ovo poluvreme donelo nam je i nekoliko atraktivnih poteza, Nejmara i Mbapea sa jedne, a Ronaldo je odgovorio na drugoj strani.

U nastavku je PSŽ, iako brojčano slabiji, uspeo da trese mreže preko Serhija Ramosa, Kilijana Mbapea i Huga Ekitikea, a Rijad starsi su odgovorili preko Jang Hjun-Sua i Andersona Taliske u poslednjim sekundama meča.

Ronaldo je meč završio u 61. minutu kada je dobio ovacije celog stadiona, a već u narednom je PSŽ zamenio kompletnu postavu, zajedno sa Mesijem, Nejmarom, Mbapeom i ostalima.

Do kraja smo dakle videli spektakl sa devet pogodaka i lepe snimke koje će, potencijalno, biti poslednje koje su ova dva velikana fudbala imala zajedno na fudbalskom terenu.

Makar dok su aktivni igrači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spektakl u Rijadu: PSŽ pobedio Rijad starse, Ronaldo i Mesi se upisali u strelce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2023

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su večeras rezultatom 5:4 ekipu "Rijad starsa", koja je bila sastavljena od igrača Al Nasra i Al Hilala, u prijateljskom meču održanom u Rijadu...Domaću ekipu kao kapiten predvodio je novi fudbaler Al Nasra Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je večeras odigrao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.