Lučić: Idemo u rovove! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Idemo u rovove! – MaxBet Sport

Srbija – Španija, veliki derbi na Svetskom prvenstvu u košarci, igra se u nedelju od 14.30, a naš reprezentativac Vladimir Lučić biranim rečima objasnio je situaciju u taboru “orlova” pred meč koji odlučuje u prvom mestu u našoj grupi.
Kvota u Maxbetu da Srbija osvaja Mundobasket je 2,00
Očekujem tešku utakmicu, čeka nas do sada najteži protivnik na ovom prvenstvu, koji dugo godina igra zajedno. Oni su pobedili Italijane, sad se s nama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bore za prvo mesto – rekao je najpre Lučić.
On je naglasio da publika ne treba da očekuje lepršavu igru, kada je upitan da li će biti napadačke rapsodije kao do sada, ili rovovske bitke:
Važnost meča je velika, očekujem tvrđu utakmicu. Španci uvek kreću malo sporije, a podižu formu kako takmičenje odmiče, pa ih očekujemo u najboljem mogućem izdanju. Ali, ne očekujem da će biti previše prostora za lepršavu igru kao prethodnih dana – ističe naš reprezentativac.

The post Lučić: Idemo u rovove! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.