RIKI RUBIO: Belog malo volim, pa ga malo ne volim

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIKI RUBIO: Belog malo volim, pa ga malo ne volim

Derbi između Srbije i Španije odlučiće pobednika grupe u drugoj fazi takmičenja na Mundobasketu. Biće to sudar igrača koji se odlično poznaju. Košarkaši oba tima bili su klupski saigrači.
Naša kladionica nudi kvotu 1.93 da će Litvanija u meču protiv Francuske da ubaci manje od 75 poena.
Takav je primer našeg Nemanje Bjelice i Rikija Rubija. Zajedno su igrali u Minesoti, dok Nemanja nije otišao u Sakramento. Riki Rubio je posle Minesote nosio dres Jute, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od sledeće sezone biće član Feniksa.
– Beli i ja imamo odličan odnos. Malo se volimo, malo se ne volimo. Biće “gusto” u nedelju. Znamo da Srbija ima odličan tim, da postiže mnogo poena, ali mi moramo da forsiramo naš stil, kao protiv Italije. Igrali smo dobru odbranu i pobedili – kaže Rubio.
Španac se diplomatski izrazio govoreći o predstojećem duelu.
– Fokusiran sam na pobedu. Međutim, Srbija igra sjajno na turniru i odličan je tim. Biće teško, ali mi znamo da igramo teške utakmice – rekao je Riki Rubio.

The post RIKI RUBIO: Belog malo volim, pa ga malo ne volim appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OPČINJEN Amerikancu draža srpska košarka nego odmor na Havajima

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Srpski košarkaši su briljantnim igrama na Mundobasketu opčinili ceo svet. Igra našeg tima, mada je još daleko od najboljeg izdanja, liči na istinsko sportsko remek delo. Američki nivinar i komentator ESPN Fren Frašila košarku koju igra Srbija baš tako i naziva – umetnošću.. Naša kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.