Rubio: Srbija ima odličan tim; Ernangomez na srpskom imao poruku za Jokića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubio: Srbija ima odličan tim; Ernangomez na srpskom imao poruku za Jokića (VIDEO)

Srbija je odlična ekipa. Imaju dugu klupu, talentovani su, mogu da postignu dosta poena, ali mi moram da igramo našu igru - rekao je Rubio. Ernangomez imao poruku za Jokića Španija je pobedom protiv Italije (67:60) obezbedila prolaz u narednu fazu Svetskog kupa. U nedelju će sa Srbijom tako igrati za prvo mesto i bolju poziciju pred četvrtfinale (14.30).- Trenutno nam je fokus na ovom trijumfu. Znamo svi da Srbija ima sjajan tim, igra sjajno na turniru i sigurno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti lako. Naš cilj je bio da prođemo dalje i u tome smo uspeli. Sada nas čeka bitka za prvo mesto - poručio je Riki Rubio.PROČITAJTE JOŠ: Đorđević: Pristup i ozbiljnost su doprineli ovolikoj razlici (VIDEO) Španski plejmejker je govorio o odnosu sa Nemanjom Bjelicom, uz niz pohvala na račun “orlova”.- Imam dobar odnos sa Bjelicom. Ljubav i mržnja, u zavisnosti od situacije. Ponavljam, Srbija je odlična ekipa. Imaju dugu klupu, talentovani su, mogu da postignu dosta poena, ali mi moram da igramo našu igru. Učinili smo to protiv Italije, pre svega u defanzivi - jasan je Rubio.PROČITAJTE JOŠ: FAVORITI U KINI: "Orlovi" i dalje prvi na listi Centar “furije” Huančo Ernangomez je imao posebnu poruku za Nikolu Jokića, saigrača iz Denvera.- Jokiću volim te, ali ćemo se sresti u narednoj utakmic. Ajde brate - završio je Ernangomez na srpskom i nasmejao prisutne novinare.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riki Rubio o "Profesoru": "Malo se volimo, malo mrzimo"

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Zanimljiva izjava Rikija Rubija...Reprezentacija Španije je uspela da se izbori za plasman u četvrtfinale nakon današnje pobede nad Italijanima, a naredni protivnik je Srbija...Naša selekcija i Španija će se na taj način boriti za desnu stranu kostura, odnosno za prvo mesto u grupi..."Fokusiran...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.