Rubio: Srbija ima odličan tim; Ernangomez na srpskom imao poruku za Jokića (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2019. u 17:08

Srbija je odlična ekipa. Imaju dugu klupu, talentovani su, mogu da postignu dosta poena, ali mi moram da igramo našu igru - rekao je Rubio. Ernangomez imao poruku za Jokića

Рубио: Србија има одличан тим; Ернангомез на српском имао поруку за Јокића (ВИДЕО)

Španija je pobedom protiv Italije (67:60) obezbedila prolaz u narednu fazu Svetskog kupa. U nedelju će sa Srbijom tako igrati za prvo mesto i bolju poziciju pred četvrtfinale (14.30).


- Trenutno nam je fokus na ovom trijumfu. Znamo svi da Srbija ima sjajan tim, igra sjajno na turniru i sigurno neće biti lako. Naš cilj je bio da prođemo dalje i u tome smo uspeli. Sada nas čeka bitka za prvo mesto - poručio je Riki Rubio.



Španski plejmejker je govorio o odnosu sa Nemanjom Bjelicom, uz niz pohvala na račun “orlova”.


- Imam dobar odnos sa Bjelicom. Ljubav i mržnja, u zavisnosti od situacije. Ponavljam, Srbija je odlična ekipa. Imaju dugu klupu, talentovani su, mogu da postignu dosta poena, ali mi moram da igramo našu igru. Učinili smo to protiv Italije, pre svega u defanzivi - jasan je Rubio.



Centar “furije” Huančo Ernangomez je imao posebnu poruku za Nikolu Jokića, saigrača iz Denvera.


- Jokiću volim te, ali ćemo se sresti u narednoj utakmic. Ajde brate - završio je Ernangomez na srpskom i nasmejao prisutne novinare.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Мица Хаубица

06.09.2019. 19:56

биће Шпанци почишћени као да је радио усисивач

Mirko

06.09.2019. 21:29

Puno nas hvale, prepuno. Ne bi trebalo previše da se obaziremo na to. Nijedna utakmica nije dobijena dok se ne odigra do zadnje sekunde.