Riki Rubio o Profesoru: Malo se volimo, malo mrzimo

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Rubio o "Profesoru": "Malo se volimo, malo mrzimo"

Zanimljiva izjava Rikija Rubija.

Reprezentacija Španije je uspela da se izbori za plasman u četvrtfinale nakon današnje pobede nad Italijanima, a naredni protivnik je Srbija.

Naša selekcija i Španija će se na taj način boriti za desnu stranu kostura, odnosno za prvo mesto u grupi.

"Fokusiran sam na pobedu, ali jasno je da Srbija igra veoma dobro na turniru. Imaju odlične igrače i biće teško, ali naš cilj je bio da prođemo u narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rundu, što smo i ostvarili. Biće velika borba za prvo mesto", rekao je Riki Rubio danas nakon pobede nad Italijom.

Inače, on je veoma dobro upoznat sa kvalitetima pojedinih srpskih košarkaša, posebno sa Nemanjom Bjelicom sa kojim je igrao u Minesoti.

"Beli i ja imam dobar odnos, malo se volimo, malo se mrzimo, što se kaže. Znamo da su oni veoma dobar tim sa dosta talentovanih igrača, kao i da mogu da postignu veliki broj poena", rekao je plejmejker reprezentacije Španije u razgovoru sa novinarima nakon meča.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.