LALE OVERILE 1. MESTO: I Čileanci pali pod naletom Holandije

Izvor: Kurir, 23.Jun.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALE OVERILE 1. MESTO: I Čileanci pali pod naletom Holandije

Fudbaleri Holandije savladali su Čile rezultatom 2:0 u trećem kolu Grupe B na svetskom prvenstvu u Brazilu i idu u osminu finala sa maksimalnih devet bodova

SAO PAULO - Fudbaleri Holandije savladali su Čile rezultatom 2:0 u trećem kolu Grupe B na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Holandija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako potvrdila prvo mesto u Grupi B i čeka rasplet u Grupi A. Lale su gupnu fazu takmičenja završile sa maksimalne tri pobede.Lale su u prvom kolu ubedljivo savladale Španiju (5:1), dok su u drugoj rundi pobedile Australiju (3:2).

Pored selekcije Holandije u osminu finala Mundijala plasirao se i Čile, koji je posle dve startne pobede u Sao Paulu doživeo prvi poraz. Selekcija Čilea je na startu Mundijala savladala Australiju (3:1), a zatim i Španiju (2:0).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija pobedila Čile i najverovatnije izbegla Brazil

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2014

Reprezentacija Holandije savladala je u Sao Paolu selekciju Čilea rezultatom 2:0 (0:0), u trećem kolu B grupe.  

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.