Krstić: Pobeda za samopouzdanje

Izvor: S media, 08.Avg.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Pobeda za samopouzdanje

Kapiten košarkaša Srbije Nenad Krstić izrazio je zadovoljstvo posle pobede našeg tima protiv Turske (83:70) u poslednjem meču Istanbul kupa.

"Orlovi" su na taj način osvojili prvo mesto na turniru i to bez ijednog poraza.

- Bio je ovo sjajan turnir za nas. Mi smo mlada ekipa i pobede su nam neophodne za sticanje samopouzdanja. Teško da smo mogli da zamislimo bolji trijumf od ovog, jer smo bili bolji od kvalitetnog domaćina na njegovom parketu. Ovo će nam značiti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za nastavak priprema za Svetsko prvenstvo.

Krstić je proglašen i za najboljeg igrača turnira, jer je u finalu bio dominantan pod oba koša sa 19 poena, sedam skokova i pet asistencija. Ipak, kapiten izbegava euforiju posle sjajnog trijumfa.

- Ne želimo sami sebi da stvaramo pritisak. Hoćemo samo da igramo i da kroz utakmice napredujemo. Takav pristup imali smo i pre prošlog Evropskog prvenstva, pa smo neočekivano igrali finale. Pokušaćemo da se približimo tom rezultatu. Ipak, rano je još za prognoze, do početka Mondijala odigračemo još 10 pripremnih utakmica - smireno je konstatovao Krstić.

Svetsko prvenstvo u košarci počinje 28. avgusta u Turskoj.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.