Krstajić o novinarima: Ni Bog vam više ne može ugoditi!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić o novinarima: Ni Bog vam više ne može ugoditi!

"Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu", rekao je selektor, kog su reporteri iz Srbije pitali zbog čega nije uveo drugog napadača u finišu meča u Bukureštu.

"Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu", rekao je selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, kada je upitan zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa igračem više u Bukureštu nismo igrali i sa napadačem više.

"Orlovi" su pred skoro 60.000 navijača u prestonici Rumunije odigrali 0:0 sa domaćinom u 4. kolu UEFA lige nacija, zadržali prvo mesto u grupi, ali i propustili šansu da praktično reše pitanje plasmana u viši rang u narednom ciklusu.

"Ni Bog vam više ne može ugoditi", obratio se selektor reporterima iz Srbije koji su izveštavali sa utakmice i zaključio:

"To su odluke koje sam ja doneo, tako će biti ubuduće".

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.