Imaju svih devet pobeda u kvalifikacijama za Mundijal, a nisu još u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2017, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaju svih devet pobeda u kvalifikacijama za Mundijal, a nisu još u Rusiji

Jedina reprezentacija koja ima stopostotni učinak u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji je Švajcarska. "Sajdžije" imaju svih devet pobeda, ali ni to im nije bilo dovoljno da već sada obezbede učešće na Svetskom prvenstvu.

Kriv je Portugal, koji je posle poraza upravo od Švajcaraca na početku kvalifikacija, zaređao sa osam pobeda i u poslednjem kolu šampion Evrope imaće priliku da pred svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navijačima prestigne dosad nepogrešivu Švajcarsku. Ronaldo i drugovi imaju bolju gol raziliku i tri boda manje, ali sve i dalje drži u svojim nogama.

Ostale reprezentacije u B grupi su daleko iza, a prva sledeća na trećem mestu je Mađarska, koja ima čak 14 bodova manje od Portugalaca, a 17 od lidera Švajcarske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.