Humanitarni tiket u podne: Andrea Arsović tipuje za Prihvatilište

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Andrea Arsović tipuje za Prihvatilište

Andrea „pucala“ na kečeve na Spartak i Galatasaraj

Plemenita akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ se danas nastavlja u duhu streljaštva. Andrea Arsović, mlada dama koja je ove godine pet puta uzastopno trijumfovala na prvenstvu države u disciplini vazdušna puška, biće naša partnerka u ovoj dobrotvornoj akciji. Reprezentativka, članica streljačkog kluba Partizan, osvajač zlatnih medalja na evropskim takmičenjima, svetska rekorderka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u disciplini malokalibarska puška 3x20 na svetskom kupu u Koreji, odigraće MOZZARTOV humanitarni tiket za Prihvatilište za decu, ali nam je Andrea naglasila da želi da donacija ide ciljano za najmlađu decu u Bulevaru oslobođenja 219 u Beogradu.

Kompanija MOZZART je u humanitarnom tiketu prikupila i donirala blizu tri miliona dinara. Ove sedmice imaćemo i 300. učesnika poznatu ličnost, humanitarnog kladioca, a dosad smo na preko 30 adresa donirali prikupljena sredstva.

Od ponedeljka 3. do nedelje 9. aprila učešće u MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu su potvdili reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, glumac Žarko Stepanov, pevač Nikola Rokvić, muzičar Stefan Cvijović Cvija, košarkaš Budućnosti Sead Šehović, vaterpolista Strahinja Rašović i čuveni fudbaler, a sad trener Ljubinko Drulović.

Ali da Andrei poželimo svu sreću i napred ka trećem humanitarnom milonu!

PREPIŠI ANDREIN TIKET

Prva utakmica na današnjem dobrotvornom listiću dolazi iz Serije A, INTER - SAMPDORIJA. Milanezi imaju 14 bodova više od kluba iz Đenove. Nerazuri u poslednje vreme imaju tri trijumfa, remi i poraz od Rome. Gosti takođe imaju nekoliko pobeda, remi i poraz od Juvea. Međusobni skor je 20-14-8, a Sampdorija je dobila minimalcem poslednji susret.

„Humanitarac započinjem s golovima i čini mi se da je dobra opcija 2+“, kaže za MOZZART Sport Andrea Arsović.

Naša gošća koja se takmiči u tri discipline, a streljaštvom se bavi od 2000. godine kao drugi duel odabrala je meč SELTA - LAS PALMAS. Dva tima locirana su na sredini tabele, ali Selta ima tri boda više. Klub iz Viga ima dva poraza i tri trijumfa u poslednjih pet okršaja. Gosti imaju skor 2-1-2 u poslednjih pet mečeva. Statistika međusobnih okršaja je 7-4-9, poslednji duel je završen bez pobednika 3:3.

„Ponovo pokušavam sa golovima, 3+.“

Prvakinja Evrope iz Norveške 2010. godine opredelila se i za utakmicu iz Holandije 2, AJAKS II - UTREHT II. Domaći su u vrhu, a gosti u donjoj, opasnoj zoni. Mladi Kopljanici su postigli najviše golova u ligi, 78, a gosti su vicešampioni, ali u broju primljenih golova, 61. Interesantno Ajaks II još nije savladao današnjeg rivala, skor 0-3-2.

„Odigraću opet 3+.“

Andrea je oborila svetski rekord u disciplini vazdušna puška, a naša reprezentativka tipovala je i na meč SPARTAK MOSKVA - GAZOVIK ORENBURG. Moskovljani su prvi, gosti su se specijalizovali za nerešene rezultate, imaju ih čak pet u minulom periodu. U poslednjem duelu Spartak je slavio sa 3:1.

„Kec kao kuća.“

Naša reprezentativka humanitarni tiket zaključila je utakmicom iz turskog šapmionata GALATASARAJ - ADANA. Opet duel timova iz gornjeg i donjeg doma. Statistika međusobnih okršaja glasi 7-4-0.

„Odigraću keca i na Galatasaraj“, zaključila je humanitarno tipovanje Andrea Arsović koja će potencijalni dobitak usmeriti ka Prihvatilištu za decu, Bulevar oslobođenja 219 u Beogradu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.