Gvardiola najavio povratak Riberija na teren posle četiri meseca

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola najavio povratak Riberija na teren posle četiri meseca

Pep Gvardiola, trener Bajerna, rekao je da će Frank Riberi biti spreman da nastupi u prvoj narednoj utakmici posle četiri meseca pauze. Poslednju utakmicu Francuz je odigrao u maju, u finalu nemačkog kupa.

- Može da igra, ukoliko ne bude bilo problema sa kolenom. Poslednjih desetak dana trenirao je skoro bez bola - rekao je Gvardiola, a prenosi portal Gol.

Bivši reprezentativac Francuske nije igrao još od maja zbog povrede kolena. Poslednju utakmicu za Bajern Riberi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << odigrao protiv Borusije iz Dortmunda, u finalu Kupa Nemačke. Francuz je morao da propusti i Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali zbog problema sa leđima.

Bajern će u subotu igrati protiv Štutgarta na “Alijanc Areni”. Iako su uspeli da dođu do dve pobede u prošloj sezoni protiv ovog tima, španski stručnjak je zabrinut pred ovaj meč.

- Štutgart nije lak protivnik. Ovo je veoma važan mesec za nas. Igrači su trenirali veoma naporno i spremni su za sve izazove - rekao je Gvardiola.

Utakmica između Bajerna i Štutgarta igra se u subotu od 15:30 u Minhenu.

(Foto: Beta/AP/Matthias Schrader, tekst: Irina Pokrajac)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Gvardiola računa i na Riberija

Izvor: UživoFudbal.com, 13.Sep.2014, 02:20

Frank Riberi, Bajern Minhen..Francuski napadač i igrač Bajern Minhena, Frank Riberi, konačno se oporavio od povrede i biće na raspolaganju Gvardioli za predstojeći duel protiv Štutgarta na Alijanc Areni...Frank Riberi se povredio na utakmici Kupa Nemačke u maju mesecu a zatim je propustio i Svetsko...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.