BODIROGA SE PRISETIO REDŽIJA MILERA I PEŠKIRA: U očima sam mu video nevericu, đavo je odneo šalu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 17:25

BODIROGA SE PRISETIO REDŽIJA MILERA I PEŠKIRA: U očima sam mu video nevericu, đavo je odneo šalu (VIDEO)

Kultni detalj.

Legendarni srpski košarkaš, Dejan Bodiroga, govorio je u intervjuu za hrvatski portal Index o četvrtfinalnom susretu sa američkim "drim timom" na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002.

Jugoslavija je slavila u tom duelu, a kasnije je postala i šampion planete, međutim bila je prava senzacija eliminisati najveću košarkašku silu i to na njihovom parketu, a svima će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sećanju ostati i Bodirogin "susert" sa NBA zvezdom, Redžijem Milerom.

Na tom meču, Bodiroga je prišao jednom od najboljih šutera trojki u istoriji košarke, uzimo njegov peškir i obrisao svoje ruke.

- Video sam da je šokiran situacijom, da mu nije bilo jasno šta se događa. Nisu očekivali da možemo da ih dobijemo, u očima sam mu video nevericu i da je tek tada shvatio da je đavo odneo šalu - rekao je Bodiroga za Indeks.

On se prisetio i našeg tima na toj čuvenoj utakmici.

- Bila je to odlična ekipa Amerikanaca. Džordž Karl je bio trener, Greg Popovič pomoćnik. Možda njih par nije igralo, ali bio je to sjajan sastav i mislili su da će se prošetati do zlata. Divac je odigrao odlično prvo poluvreme, Peđa Stojaković je celu utakmicu igrao odlično, a Gurović nas je s dve neverovatne trojke, kad smo bili na -10, vratio u egal. Tada smo zaigrali s visokom postavom, s četiri igrača koja su mogla igrati sve pozicije. Imali smo tada avangardnu i modernu petorku. Jarić s dva metra, Peđa Stojaković 203 cm, Gurović 203 cm, ja 205 cm, Divac 212 cm -  prisetio se Bodiroga meča u Indijanopolisu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.