Izvor: Vostok.rs, 22.Avg.2011, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beograd stiže šef Federalne službe RF za kontrolu prometa droge

22.08.2011. -

Prioritetne pravce borbe protiv avganistanskog narkotrafika u Evropu preko Balkana razmotriće u toku započete danas posete Beogradu šef Federalne službe RF za kontrolu prometa droge Viktor Ivanov. 22.-27. avgusta on će obići Srbiju, Albaniju i Makedoniju. Planirani su njegovi susreti sa rukovodiocima republika i nadležnih organa balkanskih država po pitanjima saradnje u borbi protiv droge. Po rezultatima susreta biće potpisani bilateralni sporazumi između Federalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << službe RF za kontrolu prometa droge i MUP-a Srbije, Makedonije i Albanije. Neophodnost aktivizacije bilateralne saradnje sa nadležnim organima balkanskih zemalja povezana je sa povećanjem količina droge koja stiže iz Avganistana. Balkanskom maršrutom u Evropu dolazi oko 80% narkotika.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Medjunarodni susret pisaca od 8. do 12. septembra

Izvor: Beta, 22.Avg.2011

BEOGRAD, 22. avgusta 2011. (Beta) - Beogradski medjunarodni susret pisaca, 48. po redu, biće održan od 8. do 12. sepetembra u Beogradu, ali i u brojnim mestima u Srbiji, saopšteno je iz Udruženja književnika Srbije...U saopštenju se navodi da će na Susretu pisaca učestvovati gosti iz Nemačke,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.