Počele prijave za program plaćene prakse u kompaniji Nelt

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Maj.2024, 11:16

Počele prijave za program plaćene prakse u kompaniji Nelt

Dobar start je Neltov program plaćene prakse pokrenut pre devet godina, osmišljen da studentima završnih godina, diplomcima, apsolventima i studentima master studija pruži priliku da svoju profesionalnu karijeru i razvoj poslovnih veština započnu u jednom od sektora vodeće kompanije u domenu distribucije i logistike u regionu: strategije, prodaje, IT-a, finansija i logistike, a od ove godine i u okviru sektora farmacije i ljudskih resursa.
Otvoreno je ukupno 25 pozicija za praksu. Polaznici, kroz brojne radionice, obuke, treninge, projekte i praktičan rad sa mentorima i njihovu podršku, dobijaju sveobuhvatan uvid u funkcionisanje svog sektora, ali i svih delova jednog velikog sistema, dok stiču...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.