Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2024, 11:00

Čitaoci javljaju: Da li znate da je ispred Doma JNA znak da je parkiranje zabranjeno?

LESKOVAC

 Evo šta se dogodi kad “Leskovčani” odu kući…Recimo, odmah progleda i trg ispred bivšeg Doma JNA, pa se tako i vidi znak za zabranjeno parkiranje i zaustavljanje koji se najmanje poštuje svuda u gradu i od strane vozača i od strane nadležnih, koji treba da kažnjavaju, pišu čiraoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

   Radnim danima je ovde divlji parking, prenatrpan u svakom slučaju, bez obzira na znak. Na desetak metara odatle je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i policijska ispostava, a policijska stanica “Sever” je na stotinak metara, doduše uzbrdo, što je verovatno jedan od razloga što se ne interveniše, pišu naši čitaoci koji su poslali i fotografije. (kraj) ČJ/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.