Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2024, 11:16

Odeljenje za inspekcijske poslove: MUP i komunalna milicija nadležna za kontrolu parkiranja vozila na trotoaru

LESKOVAC
Agenciji “Bojković plus” rešenje za postavljanje table na trotoaru izdalo je Odeljenje za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu Gradske uprave grada Leskovca a za kontrolu parkiranja na trotoarima u gradu nadležna je policija i komunalna milicija, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u Odeljenje za inspekcijske poslove Gradska uprava grada Leskovca.
Na ovo odeljenje nas je uputilo Odeljenje za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu u odgovoru na pitanja vezana za Agenciju “Bojković plus” u kome nisu hteli da odgovore koliku nadonadu za zauzeće javne površine plaćaju.
A posle teksta na JUGpressu trotoar ispred sedišta ove agencije...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.