Izvor: S media, 14.Jun.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJKUN SE PONOVO RAZVODI: Prošli brak ga je koštao milijardu dolara, da li će se ponoviti isti scenario?

Medijski tajkun Rupert Merdok (82) juče je podneo zahtev za razvod nakon 14 godina braka sa Vendi Deng (44).

Par je sklopio brak 1999. godine, dve godine nakon što su se upoznali na jednom prejemu u Hong Kongu. U poslednjih šest meseci njihovi prijatelji su primetili da "nešto ne funkcioniše", jer su živeli odvojeno i svako je bio posvećen svojojkarijeri.

Inače, Rupert Merdok i njegova medijska imperija Njuz Korp ne bi trebalo da budu finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uzdrmani ovim razvodomm, jer je magnat obzbeđen brojnim predbračnim i "post bračnim" ugovorima.

Njegov prethodni razvod od žene Ane Merdok, sa kojom je proveo 32 godine, koštao ga je milijardu dolara, što i dalje važi za jedan od najskupljih razvoda u istoriji.

Merdok je trenutno sa svojih 11.2 milijarde dolara na 33. mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi u SAD. On i njegova dosadašnja žena Vendi su zvanično bili smešteni u penthausu vrednom 44 miliona dolara na Petoj aveniji.

Vendi Deng je najpoznatija po tome što je udarila jednog parlamentarca koji je njenom mužu bacio pitu u lice.

(Daily Mail)

Foto: BetaPhoto/AP Photo/Matt Sayles, File

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.