Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2021, 18:21

Petarda šampiona za rušenje svetskog i Partizanovog rekorda

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Metalac na svom terenu rezultatom 5:1 u poslednjem kolu Superlige Srbije i na dominantan način okončali sezonu u kojoj su osvojili 32. titulu šampiona države. Crveno-beli su sa 108 bodova u sezoni srušili dosadašnji svetski rekord koji je držao Seltik (106), ali i rekord Partizana u domaćim okvirima po broju postignutih golova. Najveći rival je 1999/2000. dao 111, a Zvezda sada ukupno 114 pogodaka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

108 BODOVA ZA SVETSKI REKORD I 114 GOLOVA ZA ZA ISTORIJU! Nestvarne brojke Zvezde: Crveno-beli pomeraju GRANICE FUDBALA!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2021

Pobedom nad ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca, crveno-beli su ispisali još jednu stranicu istorije, s ozbirom na činjenicu da su po broju osvojenih bodova (108) u jednoj takmičarskoj sezoni oborili rekord koji je držao škotski Seltik.

Nastavak na Kurir...

Zvezda trijumfalno završila sezonu u Super ligi Srbije

Izvor: Danas, 19.Maj.2021

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Metalac na svom terenu rezultatom 5:1 u poslednjem kolu Superlige Srbije i na dominantan način okončali sezonu u kojoj su osvojili 32. titulu šampiona države.

Nastavak na Danas...

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA SAVI: Zvezdin četverac predvođen atraktivnom crnkinjom zove navijače na ‘Bal na vodi’! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021, 12:40

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 32. šampionsku titulu. Iako crveno-beli nisu bili u mogućnosti da naprave spektakl na ‘Marakani’ povodom osvajanja šampionske titule, proslavu će se održati ali na malo drugačiji način. Povodom činjenice da je ekipa iz Ljutice Bogdana četvrti put uzastopno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.