Indonezija,  u padu policijskog aviona stradalo 13 ljudi

Izvor: RTS, 03.Dec.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indonezija, u padu policijskog aviona stradalo 13 ljudi

Strahuje se da je 13 ljudi poginulo nakon što je izgubljen kontakt sa policijskim avionom koji je leteo ka ostrvu Batam u blizini Singapura, saopštila je indonežanska policija.
Laki avion "M28 skajtrak", u kojem je bilo petoro članova posade i osam putnika, poleteo je jutros iz pokrajine Bangka Belitung i nakon 50 minuta je izgubljen kontakt sa njim, prenosi AFP. U saopštenju stoji da su svi u letelici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bili policajci.
Spasilačke službe su saopštile da pretražuju vode između ostrva Mensanak i Sebangka, navodeći da su lokalni seljani pronašli sedište i torbu u kojoj su bili mobilni telefon i policijska dokumenta.
AFP navodi da se na snimcima indonežanske televizije vide policijske uniforme i druga odeća izvučena iz mora, a lokalni mediji prenose da su pronađena i tela, što nije zvanično potvrđeno.
Rojters je ranije javio da je u ovom policijskom avionu bilo 15 putnika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nestao indonežanski policijski avion sa 15 putnika

Izvor: Blic, 03.Dec.2016

Indonežanski policijski avion sa 15 putnika nestao je danas na putu ka ostrvu Batam, južno od Singapura, saopštila je policija...Kako prenosi Rojters, u izveštaju policije je navedeno da se pretpostavlja da se avion srušio izmđu ostrva Mensanak i Sebangka ili Gentar...U izveštaju piše i da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.