Izvor: Blic, 10.Maj.2020, 13:34

Vučević: Investicije se nastavljaju, cilj je da prosečne plate budu 900 evra

Novi Sad u ovom trenutku nije odustao ni od jedne velike investicije i one su sve u realizaciji, Grad mora da pomogne privredu Novog Sada upravo kroz pokretanje tih velikih, javnih investicija, izjavio je u intervjuu za "Dnevnik" gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je i potpredsednik Srpske napredne stranke. U intervjuu Vučević se osvrnuo i na akcije Saveza za Srbiju, predstojeći izbornu kampanju i otkrio u čemu će se kampanja naprednjaka razlikovati u odnosu na prethodne zbog pandemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučević: U Novom Sadu neće stati nijedna investicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020

U ovom trenutku nema potrebe za rebalansom budžeta Grada Novog Sada, jer tokom vanrednog stanja nije bila ugrožena nijedna vitalna funkcija grada, niti zaustavljene najveće kapitalne investicije, ocenio je u intervjuu novosadskom Dnevniku gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.