Zvižduci užasnoj Romi na Olimpiku: Vučica ispustila poklon Juventusa i obrukala se protiv Atalante (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvižduci užasnoj Romi na Olimpiku: Vučica ispustila poklon Juventusa i obrukala se protiv Atalante (VIDEO)

U jednoj od najlošijih partija na svom terenu u Seriji A, izabranici Rudija Garsije odigrali svega 1:1 sa gostima iz Bergama i ostali na trećoj

Ako se nastavi ovako loša forma Rome, od direktnog plasmana Vučice u Ligu šampiona vrlo verovatno neće biti ništa. Izabranici Rudija Garsije još jednom su ispraćeni gromoglasnim zvižducima sa svog Olimpika, pošto su u utakmici 31. kola Serije A odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:1 sa Atalantom i propustili priliku da preteknu Lacio na drugom mestu.

Rimljani nisu mogli bolje da otvore meč, Stendardo je nesmotreno igrao rukom u svom šesnaestercu nakon opasnog prodora Adema Ljajića, pa je sudija Andrea Đervasoni već u drugom minutu pokazao na belu tačku. Kapiten Vučice Frančesko Toti, koji se prošle sedmince u Torinu vratio posle mesec dana pauze zbog povrede, preuzeo je odgovordnost na sebe i rutinski izveo najstrožu kaznu. Osmi gol Princa Rima ove sezone u svim takmičenjima, šesti u Seriji A i ukupno 67 prvenstveni gol sa bele tačke legendarnog kapitena Rome. Ispred njega po tom parametru u istoriji italijanskog fudbala je još samo Roberto Bađo, koji postigao 68.

Ipak, taj rani gol gotovo nije nimalo podigao pulene Rudija Garsije, koji su kako je utakmica odmicala igrali sve lošije. Stanje u domaćem timu dodatno je pogoršala neverovatna greška Astorija u 23. minutu, koji je na neverovatno neiskusan način srušio Urbija Emanuelsona na ivici kaznenog prostora, pa je Đervasoni ponovo pokazao na "kreč", a German Denis matirao Morgana de Sanktisa.

Romine muke su se nastavile i drugom poluvremenu. Nemoć svojih igrača na terenu Garsija je pokušavao da promeni uvođenjem Sejdua Keite i Vikora Ibarba, ali to nije dalo nikakvog efekta, baš kao ni ulazak Sejdua Dumbije u 84. minutu. Atalanta je izgledala kao tim koji u svakom trenutku može da zaustavi napade rivala, koji nisu bili bogzna opasni ni u poslednjim trenucima meča, kada se očekivalio da će tim iz Bergama biti sateran u "ćošak", ali se to nije dogodilo.

Uskoro opširnije...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.