Novi kiks Rome, Palermo jedini slavio

Izvor: RTS, 19.Apr.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Rome, Palermo jedini slavio

Fudbaleri Rome nastavili su sa lošim rezultatima u finišu sezone, pošto su danas na svom terenu remizirili sa Atalantom 1:1 (1:1) u utakmici 31. kola italijanske Serije A. Palermo dobio Đenovu - 2:1.

Rimljani su rano poveli golom iz penala preko kapitena Frančeška Totija u trećem, ali je Herman Denis takođe sa "kreča" izjednačio u 23. minutu.
Ekipa Rudija Garsije je veći deo sezone bila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za petama lideru i skoro sigurno novom-starom šampionu Juventusu, ali je lošim partijama u poslednje vreme ugrozila čak i mesto za Ligu šampiona.
Atalanti će bod osvojen na Olimpiku mnogo značiti u nastavku borbe za opstanak, pošto se nalazi tačno iznad crte.
Parmu najverovatnije nećemo gledati u Seriji A naredne sezone, ali ona ne želi olako da se oprosti od najjače italijanske lige. Iako tim zbog finansijskih problema gubi bodove van terenu, uspeli su da na gostovanju Empoliju izbore remi - 2:2.
Pobednika nije bilo u susretu Kjeva i Udinezea, dok je Palermo na Siciliji bio bolji od Đenove sa 2:1 golovima bugarskog napadača Ivajla Čočeva.
Fudbaleri Napolija zabeležili su ubedljiv trijumf na gostovanju protiv Kaljarija - 3:0. Ekipa Rafaela Beniteza uspešno je nastavila poteru za rimskim klubovima za mesto u LSS i približila se na pet bodova. 
Rezultati:
Sasuolo- Torino 1:1 (Berardi 45. - Kvaljarela 59)
Roma - Atalanta 1:1 (Toti 3. penal - Denis 23. penal)
Kjevo - Udineze 1:1 (Pelisije 39. - Cesar 71 autogol)
Empoli - Parma 2:2 (Makarone 32, Toneli 45. - Lodi 19, Belfodil 73)
Palermo - Đenova 2:1 (Čočev 9, 30. - Falke 52)
Kaljari - Napoli 0:3 (Kaljehon 24, Blacano autogol 45, Gabijadini 59)
Juče odigrano:
Sampdorija - Čezena 0:0
Juventus - Lacio 2:0
Večeras:
Inter - Milan (20.45)
Ponedeljak:
Fiorentina - Verona (20.45)
Tabela: Juventus 73 boda, Lacio 58, Roma 58, Napoli 53, Sampdorija 51, Fiorentina 49, Đenova 44, Torino 44...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvižduci užasnoj Romi na Olimpiku: Vučica ispustila poklon Juventusa i obrukala se protiv Atalante (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015

U jednoj od najlošijih partija na svom terenu u Seriji A, izabranici Rudija Garsije odigrali svega 1:1 sa gostima iz Bergama i ostali na trećoj..Ako se nastavi ovako loša forma Rome, od direktnog plasmana Vučice u Ligu šampiona vrlo verovatno neće biti ništa. Izabranici Rudija Garsije još jednom...

Nastavak na MozzartSport.com...

SERIJA A: Kiks Rome, remi Parme (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015

Fudbaleri Rome remizirali su na svom ”Olimpiku” sa ekipom Atalante rezultatom 1:1 (1:1), a istim ishodom završen je i meč Empoli – Parma.  . . Roma je povela već u trećem minutu kada je Frančesko Toti pogodio sa bele tačke. Ipak, već u 23. minutu Denis je izjednačio takođe iz penala....

Nastavak na HotSport.rs...

Remi Rome, pobeda Palerma

Izvor: Akter, 19.Apr.2015

Fudbaleri Rome odigrali su danas nerešeno 1:1 na svom terenu sa Atalantom, dok je Palermo savladao Đenovi sa 2:1 u utakmicama 31. kola italijanske Serije A..U preostala dva meča Kjevo i Udineze odigrali su nerešeno 1:1, dok su Empoli i Parma remizirali 2:2...Roma protiv Atalante nije uspela da iskoristi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.