Izvor: RTS, 25.Okt.2020, 15:00

Zvezda se mučila, ali ipak pobedila Megu

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i četvrtu pobedu u novoj sezoni ABA lige, pošto su na Novom Beogradu posle drame bili bolji od Mege, rezultat 76:73.
Crveno-beli su posle velike pobede u Evroligi nad ekipom CSKA iz Moskve, uz puno poteškoća naneli Megi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi poraz u sezoni.

Zvezda je u hali koja nosi ime njene trenerske legende ”Ranka Žeravice” bila u prednosti prve tri četvrtine, ali je ekipa Vlade Jovanovića u 29. minutu došla do minimalne prednosti i uvele meč u neizvesnu fazu.
Negde u tom periodu povrede zglobova doživeli su Lojd (Kazalon isturio stopalo ne ostavivši prostora Amerikancu da doskoči nakon šuta za tri poena) i Hol (proklizavanje na vrhu kapice).

Međutim, uspeli su crveno-beli, bez trenera Obradovića koji je iskuljučen zbog druge tehničke greške početkom drugog poluvremena, da prebrode sve prepreke i dođu do četvrte pobede u regionalnom takmičenju. 
Još jednu dobru partiju pružio je Marko Jagodić Kuridža sa 13 poena i četiri skoka a najefikasniji je i pored povrede bio Džordan Lojd sa 19. Kori Volden je dodao 11.   

U domaćem sastavu najbolji je bio Filip Petrušev sa 22, Simonović je postigao 16, dok je iskusni Milenko Tepić bio izuzetno zapažen sa osam poena, devet skokova i osam asistencija.
Večeras se igraju još dva ineteresantna duela u ABA ligi - Budućnost dočekuje FMP u Podgorici od 17, dok dva sata kasnije Partizan u Beogradu igra protiv Cedevita Olimpije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI PREŽIVELI PAKAO: Povreda NAJBOLJEG igrača ZABRINULA sve! Davidovac PRELOMIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

Prava drama...U četvrtom kolu ABA lige u dvorani Ranko Žeravica sastali su se ekipe Mege i Crvene zvezde. Nakon neverovatne košarkaške drame pobedu je odnela ekipa Zvezde rezultatom 73:76. Takođe, ono što je obeležilo meč je svakako i povreda Lojda kao i isključenje trenera crveno-belih Saše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NFL spektakl " Arizona srušila Sijetl, šampion bez greške

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 09:24

Aktuelni šampioni Kanzas Siti Čifsi ostvarili su pobedu, dok su Sijetl Sihoksi doživeli prvi poraz u sezoni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.