Читај ми!

Zvezda se mučila, ali ipak pobedila Megu

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i četvrtu pobedu u novoj sezoni ABA lige, pošto su na Novom Beogradu posle drame bili bolji od Mege, rezultat 76:73.

Crveno-beli su posle velike pobede u Evroligi nad ekipom CSKA iz Moskve, uz puno poteškoća naneli Megi prvi poraz u sezoni.

Zvezda je u hali koja nosi ime njene trenerske legende ”Ranka Žeravice” bila u prednosti prve tri četvrtine, ali je ekipa Vlade Jovanovića u 29. minutu došla do minimalne prednosti i uvele meč u neizvesnu fazu.

Negde u tom periodu povrede zglobova doživeli su Lojd (Kazalon isturio stopalo ne ostavivši prostora Amerikancu da doskoči nakon šuta za tri poena) i Hol (proklizavanje na vrhu kapice).

Međutim, uspeli su crveno-beli, bez trenera Obradovića koji je iskuljučen zbog druge tehničke greške početkom drugog poluvremena, da prebrode sve prepreke i dođu do četvrte pobede u regionalnom takmičenju. 

Još jednu dobru partiju pružio je Marko Jagodić Kuridža sa 13 poena i četiri skoka a najefikasniji je i pored povrede bio Džordan Lojd sa 19. Kori Volden je dodao 11.   

U domaćem sastavu najbolji je bio Filip Petrušev sa 22, Simonović je postigao 16, dok je iskusni Milenko Tepić bio izuzetno zapažen sa osam poena, devet skokova i osam asistencija.

Večeras se igraju još dva ineteresantna duela u ABA ligi - Budućnost dočekuje FMP u Podgorici od 17, dok dva sata kasnije Partizan u Beogradu igra protiv Cedevita Olimpije.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво