Zvezda našla trenera do kraja sezone: Čovek sa šalom u ruci

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla trenera do kraja sezone: Čovek sa šalom u ruci

Povratak Boška Đurovskog na Marakanu

Posle deset godina Boško Đurovski se vratio na Marakanu! Nekadašnji vezista crveno-belih, potom i trener koji je doneo poslednju duplu krunu Crvenoj zvezdi, novi je šef stručnog štaba aktulenog prvaka Srbije.

MOZZART Sportu je u klubu potvrđeno da je Odbor za hitna pitanja, na večerašnoj sednici, postavio na klupu Đurovskog i njegov mandat oročio do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone. To znači da će Boško imati zadatak da vodi ekipu u preostala tri prvenstvena kola, u revanš meču polufinala Kupa sa Čukaričkim (utorak 16.00 je druga utakmica posle 4:1 na Banovom brdu), kao i u izvesnom finalu.

Đurovskom će pomagati Milan Kosanović, trener iz Omladinske škole Crvene zvezde, nedavno angažovan posle staža u Fudbalskom savezu Srbije.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda našla trenera: Đurovski na klupi do kraja sezone

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2017

Makedonski stručnjak će biti na klupi crveno-belih u preostalih pet mečeva. Biće mu ovo drugi mandat u Zvezdi sa kojom je već osvojio titulu i kup BOŠKO Đurovski vodiće Crvenu zvezdu do kraja sezone, odlučio je Odbor za hitna pitanja kluba, jer je trenerski po filozofiji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.