Zvezda iz penala načela Mladost, prvi gol Jovičića

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda iz penala načela Mladost, prvi gol Jovičića

Fudbaleri Crvene zvezde u komboinovanom sastavu pobedili su Mladost iz Lučana sa 2:1 u prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli nisu blistali pred 6.000 gledalaca u generalnoj proveri pred meč 2. kola Lige šampiona sa PSŽ u parizu (sreda 19 časova), ali upisali su nova tri boda i zadržali značajnu prednost u odnosnu na prve pratioce Partizan i Radnički iz Niša.

Posle ne toliko interesantnog prvog poluvremena Zvezda je u 50. minutu povela golom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Džonatana Kafua iz jedanaesterca. Brazilcu je to bio drugi pogodak u sezoni, a najstrožoj kazni prethodio je prekršaj Pavlovića nad Hajdinom.

Gosti iz Lučana su igrali hrabro i nisu se povukli pred favorizovanim crveno-belima. Takva igra isplatila im se u 60. minutu kada je Marko jevremović izjednačio na 1:1.

Ipak, radost gostiju trajala je svega tri minuta. Novopečeni reprezentativac Srbije branko Jovičić je prvim golom u sezoni doneo pobedu ekipi iz Ljutice Bogdana.

Posle centaršuta Simića i loše reakcije defanzivaca gostiju Jovičić je poslao „projektil“ u mrežu.

Ostali mečevi 10. kola na programu su u nedelju, a derbi je u Nišu gde Radnički dočekuje Partizan.

Pogeldajte REZULTATE i RASPORED, kao i TABELU.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.